LEILIGHET I JOMTIEN PÅ THAILANDS ØSTKYST TIL LEIE (PRIVAT)

Grunner til å besøke Thailand (helse):Mange drar til Thailand for å ordne på tenner, øyne (laserbehandling, briller, linser) eller helsen for øvrig.Thailandske tannleger, øyeleger og leger har ord på seg for å være dyktige.Prisene ligger på ca 1/3 av Norge.Jomtien ligger ca. 5 km sør for Pattaya som er et av de mest kjente feriestedene i Thailand. Jomtien ligger vel 2 timer fra Bangkok (og flyplassen).Leiligheten ligger ca. 150 meter fra Jomtien Beach, en av Thailands mest kjente strender.Fasiliteter/ Nærområdet:HelsestudioGolf (det skal visstnok være 21 attenhulls golfbaner i området)TennisbanerFlere store kjøpesentre (også internasjonale)GokartBadelandMat og drikke:Et eldorado av lokale frukt, grønnsaker, ris og nudler eller alt av vestlig mat.Mange restauranter – bl.a. 6 norske restauranter, hvis hjemlengselen blir for sterk.Lokale ”gatekjøkken” serverer måltider fra ca 4 kr.På restauranter kan du spise deg mett for 20-40 kr.Forsiktig med øl: En halvliter koster 5-6 kr, men den er sterk (6,5 %). Sjø og strand:Kun minutter til strandEn liten spasertur langs strandpromenaden og du er på strender med svært få gjester.Båtturer til øyene utenforFine bademuligheter i sjøen med 25 – 30○C.Alle tenkelige vannsportaktiviteter.Jomtien er en typisk thailandsk ferieby med hektisk trafikk og byggeaktiviteter.
LITT OM LEILIGHETEN OG PRAKTISKE FORHOLD (REISE, PRIS OG KONTAKT)
Om leiligheten:Ny leilighet (74 kvm) fra 2006 med høy standard, består av:Stue/kjøkkenTo store soverom med plass til 4-5 personerBad (dusj/badekar)To balkongerAir-condition i alle romKabel-TV (60 kanaler)/DVD spillerInternett-tilgangLeiligheten ligger i 6. etg.Butikker, vaskeri, restauranter i 1. etg.Svømmebasseng (tilknyttet leilig-hetskomplekset).
 Kontakt: Arild På telefon: 472 81 568På e-post: arildkor@yahoo.com Pris for leie av leiligheten:Kun 1 500 kr pr uke. Se kalenderen for ledige tidspunkt.Reise: Jeg hjelper til med å skaffe de rimeligste flybilletteneDrosje fra flypassen til leiligheten er ca 460 kr t/r.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *